Nu geld nodig

Zelfs als je nu geld nodig hebt zul je nog altijd wel wat geduld op moeten brengen. Alhoewel je met een minilening snel geld kunt hebben kan het in het slechtste geval nog altijd een werkdag duren. Je geld kan namelijk nog zo snel worden overgemaakt, maar als de banken niet meewerken en er daardoor een lichte vertraging ontstaat zul je alsnog op je geld moeten wachten.

Nu geld nodig vanaf 750 euro

Als je nu geld nodig hebt maar het bedrag dat je nodig hebt ligt boven de 750 euro, dan kun je alvast geen beroep doen op de minilening, want deze houdt bij dit bedrag op. Je zult je dan moeten richten tot een ander soort lening, bijvoorbeeld het doorlopend krediet. Echter duurt het hierbij vaak wel wat langer voor je hoort of je de lening krijgt en als je dus nu geld nodig hebt gaat die vlieger alvast niet op. Als je nu geld nodig hebt gaat het echter toch vaak maar om een klein bedrag, dus met de minilening kun je dat uitstekend uit de voeten. Het hele proces bij de minilening gaat ook razendsnel.

Eerste keer afsluiten en als klant afsluiten

Als je voor het eerst een minilening gaat afsluiten duurt het standaard langer dan wanneer je al klant bent. Logisch, want er moeten nog documenten worden overlegd.

Previous post: